Miért válasszon minket?!

Nálunk a legfontosabb az ügyfeleinkkel való őszinteség, a bizalom kiépítése! Sokan azt gondolják, hogy nincs szükség ingatlanközvetői  segítségre, egyedül is tudják értékesíteni a lakásukat, de az esetek többségében hosszabb-rövidebb idő után belátják, hogy elég nagy terhet veszünk le a vállukról.

Folyamatosan kapcsolatot tartunk mind a vevőinkkel, mind az eladóinkkal, tájékoztatva őket az aktuális fejleményekről. Szükség esetén javaslatokat teszünk arra, hogy hogyan lehetne hatékonyabb az eladás, kérdés esetén pedig folyamatosan a rendelkezésükre állunk. Egészen a kulcs átadásáig támogatjuk Önöket!

Nálunk nincs kizárólagosság! Az pedig, hogy ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt,  a rendkívül alacsony díjszabásunk is bizonyítja.

Az adásvétel gördülékenységét független banki ügyintézőnk, és ügyvédünk biztosítja. Elfogadott vételi ajánlat esetén pedig az Energetikai tanúsítvány elkészítését illetve annak költségét is vállaljuk.

Keressen minket bizalommal!

Az energetikai tanúsítvány  (vagy e-zöldkártya):…. igazoló okirat, amely az épületnek vagy önálló rendeltetési egységnek az e törvény felhatalmazása alapján kiadott jogszabály szerinti szíámítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítőképességét tartalmazza.

Az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

2012. jan.1-je után a lakóingatlanok eladása, vagy bérbeadása esetén kötelező a tanúsítványt elkészíttetni.

Tanúsítást a Magyar Mérnöki Kamara, vagy a Magyar Építész Kamara névjegyzékébe felvett tanusítók végezhetnek. A tanúsítvány 10 évig érvényes.

Elérhetőség

Baján Erzsébet

+36 30 481 3070

buildographykft@gmail.com